Maxius Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam, Poszukuję grafika do Nafice Online. Będzie to nowa gra MMORPG. ( oczywiście w GM ) Grafik musi być zaawansowany, będzie dużo grafiki musiał robić. Kontakt - GG 5819750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 zaawansowanego za darmo do dużej ilosci grafik ???! przyjemnego szukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja mogę być, tylko powiedz jaki to projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @Up Będzie to nowa gra MMORPG. Wystarczy? @Topic Następny projekt który nie wypali? Po drugie już aaaaaa napisał. Nikt chyba za darmo nie zrobi bardzo dobrej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @UP: nie za bardzo :] nie wiem jaki widok itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi