london Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 robie gre coś w stylu mario ale nie wiem jak zrobić żeby przy naskoczęniu na sworka stworek umarł. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ściągnij tutorial Platform games z oficjalnej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 stworz pasek ktory bedzie podąrzał za stworkiem, a przy kolizji z bohaterem stworek zginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie chcę być wścibski ale odsyłam cię do przykładu na gmcomunity. Nie chodzi o to że jestem leniwy i że nie chcę ci napisać tego jak to zrobić, tylko że tam masz przykładl i lepiej to zrozumiesz na przykładzie, niż jakbym ci dał gotowy cod. A tu proszę link do przykładu :PRZYKŁAD Edytowane: Marmocie! nie skopiowałem twojej wypowiedzi, poprostu odpowiedz zacząłem pisać jak twojej wypowiedzi jeszcze nie było. Sory :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Bigshark, ja już to samo napisałem xD . EDIT: Spoko Big :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ja własnie teraz będe robił grze w stylu Mario i z www.gamemaker.nl wzielem sobie przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi