gorefest Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jak zrobić serwer w gta 2 tak żeby się ze mną kolega połaczył i we dwujke grać ? PS.I jak zmienić port mojego serwera? PS2. Prosze o szybka odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Hamachi, tworzysz własną sieć, każesz kolegom sciągnąć Hamachi, dajesz im nazwę i hasło twojej sieci. Teraz jak sie już podłączą wasza dwójka ma takie samo IP, czyli w wolnym tłumaczeniu można tłuc na LAN'ie :P Przyjemnej gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Do tego nie trzeba hamachi.. hamachi jest wymagane gdy ktoś nie posiada zewnętrznego ip.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 hamachi to shit,mi chodzi czy sie da porty zmienic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @up To co w takim razie twoim zdaniem jest lepsze do stawiania serwerów z wewnętrznym ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 gorefest -> GTA2Manager -> Network-> Start Network Game -> Create A druga osoba robi to samo tylko na końcu wybiera Join (jeżeli znajdzie serwer). Portu serwera nie da się zmienić. A jeszcze jedno: Ja miałem problemy z grą przez Hamachi. Wykrywało serwer ale nie mogłem się podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Polecam Hamachi i nie trzeba grać tylko w dwóch graczy :) może więcej graczy grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi