lion Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam wszystkich !!! Zaczełem nowy projekt o nazwie Fast Ball edition EURO 2004 , jest to gra piłkarska o tematyce obecnie rozgrywanego EURO 2004 :), Narazie został skończony engine, lecz grafika jest niedopracowana więcj jej narazie nie pokaże :) może za jakiś czas. Będe umieszczał tutaj nowinki z gry oraz screeny :) Na początek screen z menu :) http://www.lion.webpark.pl/m.JPG P.S. Grafiki narazie nie zamieszczam żeby nie było zbędnych komentarzy typu że nie umiem rysować itp. Grafika byla robiona na szybkiego...dla mnie liczyl sie engine...poprawie grafikę i zapodam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jest już taka gra Fastball autorstwa Aionela. SITE: http://pa.any.pl Musisz się go zapytać co do praw autorskich dla tej nazwy :D PS. Znaczek euro też jest zastrzeżony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 27 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 eeee....nie wiedzialem ze taka gierka istnieje....ale gra jest innego gatunku więc to chyba nie przeszkadza :mellow: a co do znaczka euro 2004 i KINI (tego ludka), to UEFA na 100 sie nie przyczepi bo to gra za friko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 No ale ktoś może pomyśleć, że Aionel wydał specjalne wydanie fastball na euro 2004. Nie lepsza jest nazwa Lionball edition Euro 2004? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 27 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Lwia piłka ?? :D nie dzięki :) Zostaje Fast Ball, chyba że dostane jakiegoś olśnienia i wymyśle coś naprawde dobrego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 To daj turball i bedzie luz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 No thank's, nazwa pozostaje taka jaka jest obecnie :emot11: i prosze nie pisac propozycji bo to tylko nabijanie postów, bo powiedzialem...jak nazzwy nie zmienie to znaczy ze nie podlega to dyskusji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 A co jak ktoś da cynk Aionelowi? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 To pewnie będzie chciał żeby gra była tworzona pod jego patronatem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Woock: To ... nic. Wpisz fastball w google i zastanów się czy Aionel zarejestrował sobie tą nazwę. :] Lion nic nie musi zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 W grze pozostało mi już tylko zrobić menu w którym bedzie sie wybierało drużyny oraz poprawi.ć grafe......i gra skończona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 To zaprezentuj nam demo z tymczasową grafą. Menu to zrobisz w pół godziny jak nie mniej. Zależy ile rzeczy chcesz dać do menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 P.S. Grafiki narazie nie zamieszczam żeby nie było zbędnych komentarzy typu że nie umiem rysować itp. Grafika byla robiona na szybkiego...dla mnie liczyl sie engine...poprawie grafikę i zapodam :D <{POST_SNAPBACK}> Czytac umiesz ?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 No ale nie możesz zapodać z tą g******* wg. ciebie grafiką? Zobaczymy i ocenimy wtedy engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 29 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Marmot...czy ty nie rozumiesz co sie do Ciebie mówi?? Jak powiedzialem ze nie dam to nie dam :emot11: Będe chyba zmieniał menu bo troche lipniawe jest :) A jeszcze dojdą nowe opcje w menu to już w ogóle lipaaa bedzie :D A projekt wciąż posuwa się do przodu :D Niedługo pierwsze screeny :D edit by lion: projekt jest chwilowo zawieszony z powodu problemów ze stroną, a gra prawdopodobnie wyjdzie dopiero po zakonczeniu EURO 2004 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Już się skończyło EURO a gry nadal nie widać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 No właśnie, Lion. A ja bym popykał w jakąś sportową. Czekam... Chociaż jak znam zycie, to gra prawdopodobnie nigdy nie ujrzy światła dziennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Ujzy, ujzy ale zmienie nazwe na Fast Ball z powodu zakonczenia EURO 2004 :emot11: a do ukonczenia zostało poprawic kilka bugów, a grafa jest skonczona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Czyli kiedy (tak na oko) ujżymy grę? BTW (sorry za OT): Gra ujży światło dzienne, jak nagrasz ją na płytę i wystawisz na słońce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniorator Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 chyba nie ujzymy :((( juz dosc po euro i nic nic nawet screenow niema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Też sądzę, że gra prawdopodobnie się nie pokaże. Mimo to ja nadal czekam, bo sportówek zrobionych w GMie dużo nie wiedziałem. ----- BTW: Gra ujży światło dzienne, jak nagrasz ją na płytę i wystawisz na słońce :P Raczej nie "ujży". Może co najwyżej "ujrzeć". :P (Jeśli chciałeś wstawić " :smile3: ", a nie :P i w twojej wypowiedzi nie było żadnej pogardy, to sorry, Kaytek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Ciągle mam nadzieję. Poczekajcie na wypowiedź autora. Sorry za OffTopic: Posta pisałem w pośpiechu, błędy ortograficzne się zdarzają ;) W mojej wypowiedzi pogardy nie było, to tylko taki dowcip ;) Nie jestem przyzwyczajony do emotikonek z IPB i na PhPBB 2 emotikon ":P" wygląda zupełnie inaczej niż tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Dobra, zamieniłem skróty tych dwóch emotek, bo coś ostatnio za dużo zaczęło się pojawiać "pyskówek". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 No dobra, powiem coś o postepach, a wiec: 1. Awaria kompa :] przez kilka dni nic nie robilem.... 2. Bledy w kodzie, nie dam rady poprawic :] 3. Screeny beda jak naprawie bledy bo chyba nie zapodam tu screena okna z bledem :D 4. Gra nie bedzie odnosic sie do EURO 2004 !!! myslalem ze skoncze ja akurat w dzien finalu euro ale bledy znalazlem ;] (np. jak strzelam gola to na tablicy czas staje itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniorator Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 lion moze ci sie przyda pomoc grafika do gry?? chcesz to moze cos zrobimy razem tą piłke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 15 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Wiesz ze chcetnie bym nawiazal wspolprace z jakims grafikiem :D jezeli jestes zainteresowany to PM'uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi