gorefest Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Heja :) Szukam spolszczenie do gry thief 2 the metal age. Nie odsylac mnie do googli bo google nie pomogl i tylko znalazl mi spolszczenie menu i pierwszej misji :( Szukam całkowitego spolszczenia tej gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Google oferuje dużą pomoc, jeżeli jesteś leniwy i nie chce Ci się w nich poszukać, to nie nasz problem. http://cvr.pl/pafiledb/pafiledb.php?action...load&id=174 Proszę, chwila szukania w google, a nie mówiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dziwne, jeżeli google nie pomogło - w rzeczywistości można znaleźć tam W.S.Z.Y.S.T.K.O. Tym bardziej spolszczenie do gry jaką jest Thief 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ingen te spolszczenie jest takie jakie wymienilem w temacie ! Spolszcza pierwsza misje i menu. A nie mówiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Geeeeeez, a nie możesz grać po prostu po angielsku ? Zakładam, że jeszcze Angielskiego w szkole nie miałeś i jesteś 3-4 klasa - widać, nie tylko po poziomie postów. Nie trzeba było ściągać z p2p angielskiej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sp...tal+age&lr= ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi