Melyssa Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tutaj nie chodzi o to żeby zaspamować tutaj pisze prawdziwy Grela(sprawdzcie IP) Bo kilka osób dostało przezemnie po tyłku od adminów. Proszę nie usuwać tego tematu bo to ważne. Więc chciałem te osoby przeprosić za to, że przeze mnie zostały zbanowane i je niesłusznie oskarżałem i wogóle, przepraszam za te docinki i inne głupoty które wypisywałem. Obiecuję poprawę i że to więcej się nie powtórzy. Jest mi przykro z tego powodu, że przez ten topic nie napisany przeze mnie, dwie osoby dostały bana , dlatego bardzo proszę o zdjęcie im bana. Jeszcze raz przepraszam wszystkich. Grela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czyli twoja dziewczyna to też była lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tutaj nie chodzi o to żeby zaspamować tutaj pisze prawdziwy Grela(sprawdzcie IP) Bo kilka osób dostało przezemnie po tyłku od adminów. Proszę nie usuwać tego tematu bo to ważne. Więc chciałem te osoby przeprosić za to, że przeze mnie zostały zbanowane i je niesłusznie oskarżałem i wogóle, przepraszam za te docinki i inne głupoty które wypisywałem. Obiecuję poprawę i że to więcej się nie powtórzy. Jest mi przykro z tego powodu, że przez ten topic nie napisany przeze mnie, dwie osoby dostały bana , dlatego bardzo proszę o zdjęcie im bana. Jeszcze raz przepraszam wszystkich. Grela :ban: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 przeze mnie, dwie osoby dostały banaNikt przez ciebie nie dostał bana, więc po co się obwiniasz? dlatego bardzo proszę o zdjęcie im banaNie. Koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi