zymek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mam problem z poruszaniem się w grze, kiedy włonczam przycisk chodzenia kiedy puszczam ludek sam idzie nawet jak nie trzymam klawisza. Co mam z tym zrobić. I jestem troche ciemny w robieniu gier :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 W key release daj speed = 0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 W key release daj speed = 0; i zaznacz relaist , np : idziesz na w zatrzymujesz sie na spacja czaisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nie lepiej dać event left i tam dać kod na poruszanie? nie będzie sam szedł (chyba, że twoja klawiatura jest zepsuta) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 gorky12, Jak nie wiesz co piszesz, to lepiej nie pisz, powiedz mi co to jest "relaist" ;p ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 fervi, spie****j! Czego się najarałeś? Zrób w key release, speed =0; bez wartości względnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zymek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ale jak wpisuje to niechodzi, nierusza się ludek :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jaki masz kod/klocek na chodzenie? ps witamy na forum! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Napisze ci na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zymek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jaki kod na klocek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 make_kau() :D kod na chodzenie a nie kod na klocek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jaki kod na klocek? Maż możliwość wysłania mi tej twojej gry? to bym ci poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zymek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 make_kau nie poszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @UP: A jest taka funkcja w GM? :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 masz wersje 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wyślij, mam 6.0 ale to otworzy. edit: na pm wyślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 masz wersje 5.0 WTF? XDDDD ÓMIERAM maż GTFO! Daj kod, albo klocki jakie użyłeś na chodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zymek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 już umiem gorky12 mi pomógł na gg. dzienkx wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi