Damianx Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Od jakiegoś czasu gdy uruchamiam film na np.You Tubie na pełnym ekranie to obraz jest dość skokowy(na małym nie ma tego problemu). Mój komputer w cale nie jest wolny i nie wiem czemu przycina sie obraz. Wiecie czemu sie tak dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Być może stara wersja oprogramowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Może twój sprzęt z Youtube nie wyrabia? Ja też taki mam, ale z takim sprzętem ... Wyobraź sobie, że musi więcej procka i reszty użyć Jaki masz komp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 @Up Mówiłem, że mam dobry komp. Zresztą nie o sprzęt chodzi bo wcześniej tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To znaczy, możliwe, że wirusy zpowolniły komputer, ja mialem tak, że procesy wingrozowe zajmowały 256MB Ramu na 384 ... uruchom taskmgr i tam sprawdź gdzie jest wytężenie procka ile ramu zrzera twój windows. ew. przyspiesz go ... możesz dać priorytet dla firefox, np. wysoki, to nie powinno się ciąć, jeśli masz super duper komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie zmieniaj priorytetu procesom, chyba że wiesz co czynisz. Moim zdaniem wina leży po stronie przeglądarki / plugina Flash. Nie podałeś czego używasz i w jakiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi