gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Kupiłem kilka miesięcy temu kabelek USB do komórki. Mój model: Nokia 1600. Po czym jak próbowałem zainstalować sterowniki,były same znaki zapytania: ???????. Na ślepy traf szukałem sześciu znaków zapytania myśląc ze to będzie "polski". Co mam robić ? Jak podłącze telefon to nie wykrywa mi :( Załączam foty kabelka: https://gmclan.org/uploader/3053/IMAG0004.jpg https://gmclan.org/uploader/3053/IMAG0005.jpg Pomocy ! Wydałem na ten kabelek 30 zł ! Dałem te obrazki w linki, bo rozwalały forum. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy to na pewno sterowniki od tego kabla ? czy musisz coś w komórce włączyć ? a masz oprogramowanie na kompie do tej komórki ? a czytałeś instrukcje ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Napewno to sa sterowniki do tego kabla.Byly razem w pudelku Ziomalek1996. Oprogramowanie na kompie do mojej komorki ? Co jak gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A jaką masz komórkę ? a gdzie kupiłeś kabelek w sklepie czy na allegro ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Pisałem wcześniej że 1600 nokia. Kabel kupowałem w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ściągnij Nokia PC Suite :) jest to oprogramowanie do każdej nokii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miałem to.Ale to nie zadziałało mi bez sterowników kabla (chyba) ! Oto w tym chodzi że kabel jest niesprawny bo sterow do niego nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A może płyta od sterów porysana ? a zrestartowałeś kompa po instalowaniu sterów ? A instalowałeś na :C ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ziomalek pisalbys sesowniejsze posty..plyta jest czysta..instalowalem na c bo innnego nawet nie mam..i resetowalem kompa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To może spróbuj iść do sklepu i reklamować ten kabelek i wsiąść nowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ziomalek albo mi pomozesz albo lepiej nic nie pisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No mówię co za problem iść do sklepu i wymienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie pamietam jaki to byl sklep,a nokia PC SUITE 6.85 nie jest kompatybilna z moim telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie dawaj takich zdjęć! Psują forum! Kurrr, wtf? Za stary telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=92426 - sprawdź ostatni post, może Ci coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Widziałem ten temat,a może istnieje strasza wersja nokia pc suite kompatybilna z moim telefonem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi