Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witajcie! Potrzebuję grafiki do gry Street Racing. Więc zaczne: - Samochód 90 x 40 kolory : okna niebieskie :] i w ogóle czerwony - Samochód Policyjny 90 x 40 kolory : wiecie jakie :) I to moje wymagania :) myślę że nie za duże :] Pozdrawiam, Ziomalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Więc... hmm.. ten pierwszy ... to ma być fiat 126p, czy jakieś farrari?... bo sam nie wiem. :P ? A, i rozmiary muszą być takie jak podałeś?... może być różnica z ok. 10 px? EDIT: Skończyłem... ,...do użycia w grze: wymagane jest miejsce w credits. :P EDIT2: Narysowałem ten wózek policyjny... jak chcesz to mogę go "ulepszyć"- czyli napisać FBI.. i pomalować na czarno, albo pomalować na niebiesko i napisać "policja" :P... więc? EDIT3: Zapomniałem że aby użyć w grze napis 'FBI' trzeba mieć pozwolenie.. xD jaką nazwę proponujecie? EDIT4: Poprawiłem.. a co do napisu: mam to w nosie... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 świetne! zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi