Paqoo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chciałbym zrobić do mojej gry katalog, w którym będą mp3. Jak odpalę grę wylosuje mi losową nutkę i odpali ją. Gdy się ona zakończy wybierze kolejną z folderu itp. Jak to wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 choose ;-) ew. jakiś random. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Użyć funkcje file_find_* i sound_replace... ale zrobiłem ci przykład, bo pewnie byś nie wiedział jak je w tym przypadku wykorzystać ;P https://gmclan.org/up541_4_losowemp3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dzięki! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi