bartekozaur Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Tak jak w temacie potrzebuje (prostego) przykłady gry turowej typu heroes ale tylko walki turowej bez tego togo chodzenia na mapie. Coś takiego (wiem że to tyko rysunek ale może pomoże zrozumiec oco mi chodzi). :thumbsup: Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Na tej stronie jest przykład gry podzielonej na tury. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie do końca mi oto chodziło. Chodziło mi bardziej o walkę turowom a nie przesuwanie pionków. PS widziałem już ten przykład :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...post&p=8550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ale bardziej mi chodziło o coś w 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To przerób sobie na 2D. Masz tam cały system turowy, a trochę inwencji własnej nigdy nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Chodziło mi coś w typu heroes jak najpierw napisałem a to nie jest tego typy. :( :( :crying: proszę jeszcze raz o pomoc :crying: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi