Sirluki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam :) Mam dwa pytania odnośnie snapshotów: -Czy da się zrobić snapshota za pomocą kodu? Jeśli tak to jak? -Czy da się zrobić snapshota, ale tylko jednego obiektu, a nie okna całej gry? Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 screen_save("zdjęcie.bmp") tak chyba leciało ;] ale nie wiem jak z apostrofami Chyba nie, nie wiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 screen_save("zdjęcie.bmp") tak chyba leciało ;] ale nie wiem jak z apostrofami Chyba nie, nie wiem ;] OK, działa. A zna ktoś może odp. na drugie pytanie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 screen_save_part? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 screen_save_part? Właśnie miałem napisać, że już sobie poradziłem. :) Aczkolwiek dzięki za pomoc. Zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi