Luksor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kurde wyskakuje mi błąd że nie zdefiniowałem zmiennej pozycja, jak w create mam : GML pozycja=5;. A w draw w argumencie x w draw_sprite_ext : GML x+x/pozycja. I wyświetla błąd "Unkown variable pozycja"' właśnie w tej linijce w draw. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 hmm ... a obiekt jest na room? tworzy się? proponuję dodać to do listy variables w games configuration czy jak to tam na samym dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 hmm ... a obiekt jest na room? tworzy się? Tak proponuję dodać to do listy variables w games configuration czy jak to tam na samym dole Nie wiem gdzie to jest EDIT: Problem rozwiązany ;p Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi