Maxius Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witajcie! Dziś postanowiłem że założę projekt który będzie się nazywał Street Racing. W tej grze będziemy się ścigać samochodami na ulicach San Francisco. Postanowiłem że będzie 10 Ulic i 1 Samochód. Poszukuję: - Grafika Poszukuję tylko grafika dlatego że programowaniem i wszystkim zajmuję się ja. Na razie nie ma screenów ani dema bo nie ma jeszcze grafika. Pozdrawiam, Ziomalek1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Chyba tutaj takiego nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 "Postanowiłem że będzie 10 Ulic i 1 Samochód." Sporo tego będzie. Trzymam kciuki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 pluje na te wszystkie zapowiedzi bez screena nawet nie warto ich czytać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jeny! Tak samo się nazywa gra z przykładów z GM'a <_< Ale życzę ci powodzenia i nowej nazwy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie no warny powinny za takie coś lecieć... '-.- Wyobraź sobie, co by było, dyby każdy zakładał temat w tym samym dniu, kiedy wpada na pomysł gry.... wielu userów zakładałoby po 5 tematów dziennie... I jeszcze jedno: niezła sygnaturka :D Grafika 70%, silnik 60% ale ogółem wychodzi 90 :D A co do projektu: może wydaj jeszcze dzisiaj demo silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @Ziomalek1996 Tiaaa to może byś zobaczył czy nazwa Street Racing nie jest zajęta :] Bo jest gra internetowa Street Racing i jest gra komputerowa Street Racing :] Ale i tak życzę powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nakyls - co z tego, że jest już zajęta? Gra, która nie wyjdzie, nie łamie żadnego prawa ^^ Postanowiłem że będzie 10 Ulic i 1 Samochód.Będą jakieś skrzyżowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Będą jakieś skrzyżowania? Mam nadzieję, że pojawią się chociaż zakręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 To gra to .... , dla zapowiedzi przerobionego przykładu nie warto nabijać postów .Ale jak chcesz ,to ci pomogę :P .Swoje próbki dam w wysłanej przez siebie wiadomośćźi - co ty na to? EDIT:Eee tam ,rezygnuję ,nie umiem robić spriteów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi