LionX Dagger Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Taki mały przykład kamerki nic specjalnego jest jak 1000 innych podobnych przykładów XP >>Download<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 po co rar? no masz racje nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zwykłe poruszanie kamery. Dam 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hm. Jeszcze nigdy nie robiłem niczego w 3D ^^' A przykładzik prosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A ja dam 5 bo ładnie napisany i przydatny. Zawsze ustawienia kamery itp. są dla mnie najtrudniejsze w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ładne. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A ja dam 5 bo ładnie napisany i przydatny. Zawsze ustawienia kamery itp. są dla mnie najtrudniejsze w 3D. A moj eco krytykujesz. A tak samo trudno jest jak w gmie. Daje 4, ważne są checi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fajne! Bo proste i w 3D :) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nawet fajne ale mogło być jeszcze dopracowane 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A moj eco krytykujesz. Jezus, weź już się odczep. Zresztą co ma do rzeczy twój ecosystem x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 fajne 5/5 tylko wkurza to że wszystko jest z tą planszą tak pomniejszone/powiększone a mi się nudziło to dodałem kilka bajerów xf http://www.gmclan.org/up1486_11_3d_Cam_przer_bka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Fajne zbajerowane Nikas też bym tak chciał ale ja nie umiem 3D w gml może mnie pouczysz? gg: 5819750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ekhm.. no, przyklad w miare jak dla zaczynajacych od zera, za to 'bajery' nikasa - gdy latalem po mapie szukajac ich i w koncu znalawszy je doznalem szoku - w skrocie bajerami to ich bym nie nazwal, ale do przykladu jakosciowo pasuja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 to są nie bajery,tylko bajery xf takie coś co "uładniło" plansze,drzwi się otwierają ale tu jest inny gracz a mi się już robić nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Hm. Jeszcze nigdy nie robiłem niczego w 3D ^^' A przykładzik prosty. Skoro nigdy nie robiłeś w 3d to skąd możesz wiedzieć czy proste czy nie jestem ciekaw czy przynajmniej zajrzałeś/aś do kodu :/ Fajne! Bo proste i w 3D :) 5/5 :thumbsup: Ha i solidne tylko wkurza to że wszystko jest z tą planszą tak pomniejszone/powiększone Hmm tego nie kumam :/ o co ci dokładnie chodzi ? Ekhm.. no, przyklad w miare jak dla zaczynajacych od zera, Nie wydaje mi się że zaczynający od zera wiedział by co z tym zrobić to raczej jak w temacie kamerka do edycji czyli sprawdzenia czy wszystko jest na swoim miejscu ale do przykladu jakosciowo pasuja ;) „Aś ty dowciapny” niema co poza tym przyganiał kocią garnkowi ale dalej nie będę się wypowiadał bo kultura jednak zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi