SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Sasasa, dzięki jednemu efektowi by propa gra zaczyna jako tako wyglądać^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jak ci się podobają to mogę zrobić więcej :) taki pomysł: może już na to wpadłeś, ale mam taki pomysł że w tych creditsach obok nicku/imienia danej osoby mogła by być widnieć jedna z mord z gry fajniej/ciekawiej by to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @up Postacie jak z kiepskiego anime^^ Może w drugiej zonie coś zabawnego dodam... A o creditsach na razie poważnie nie myślę. Wystarczy "nick - ciepłe słowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dobra może z tym cyborgiem trochę przesadziłem :D , dorobiłem trzy i trochę poprawiłem resztę, chociaż podpowiedz na których mordach mam się bardziej podpierać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @up Tu masz kanon stworzony z jednej grup w pierwszej zonie. faa.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi