Paqoo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tworzę gierkę i potrzebuję zrobić interfejs. Mam przygotowane grafiki dwóch paneli(górny i dolny) i chcę aby poruszały się ona wraz z grafiką dodatkową i tekstem za graczem. Ekran gry znajduje się pośrodku. Jak to wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 drawem na ekranie ps. fajnie że screeny dajesz na gg na rapidshare,jak ktoś chce to mi tutaj dał screena z rapida,którego nie mam zamiaru ściągać http://rapidshare.com/files/108585754/Scre...nter_1.gif.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Skasowałem wcześniej tego screena.. Myślałem, że dasz go na GM Clan. Nie rozdaje kodu byle gdzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 LOL, od czego jest opcja Szukaj? Widzisz, tam na górze, taka samotna, rzadko z niej korzystasz niestety. Powinien dostać warna, bo podobny temat jest na 2 stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Rzeczywiście przepraszam. Ale tam niekoniecznie jest dobrze wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Skasowałem wcześniej tego screena.. Myślałem, że dasz go na GM Clan. Nie rozdaje kodu byle gdzie xD jak nic nie potrafisz LOL, od czego jest opcja Szukaj? Widzisz, tam na górze, taka samotna, rzadko z niej korzystasz niestety. Powinien dostać warna, bo podobny temat jest na 2 stronie... raportuj szybko, mam już 10 screenów z twojego kablowania a w ogóle co to za rozmówki? to jest temat z pytaniem czy wolne rozmowy bo się pogubiłem,przez takie gadanie na przemian rzygać się chce i odpycha od tej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie ma co dyskutować, zdarza się że nie zauważamy podobnego tematu. Mi się to zdarza chyba pierwszy raz.. Więc darujcie proszę :P Dzięki za cynk z tematem.. Pozdro kablarzu =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi