jonbee Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Mam dwa pytania: 1. Chcę wykonać coś takiego, że co kilka sekund pojawia się nowy object, jak w lemmings. Jak to zrobić? 2. Jak się ustawia grawitację, i nie chodzi mi o postać tylko o piłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 1. Alarmy, poszukaj. 2. Em, masz odpowiedź w FAQ i na forum. GML gravity = .4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A co mam zrobić teraz: Mam menu, ale chcę zrobić przejście do wyników. Co dać przy left click'u, żeby mi się pokazały powyższe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nowy room, albo destroy_instance() i tworzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tylko że jak zrobię nowy room, to nie będzie tam aktualnych wyników. Widziałem kiedyś coś takiego, w jakiejś grze przykładowej to było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To kasuj obiekty z aktualnego rooma i creatój nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Problem byłby wtedy, kiedy bym to wysłał w sieć... A mam zamiar to rozesłać paru kolegom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Problem byłby wtedy, kiedy bym to wysłał w sieć... A mam zamiar to rozesłać paru kolegom. wtf, o co ci biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie mógłbym ciągle kasować obiektów z tego rooma, jeżeli ktoś inny miałby tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi