bartekozaur Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam. Jak w temacie potrzebuje grafiki vikinga o rozmiarze około 65x82 A widok coś w stylu >>> :thumbsup: Z góry dzięki :thumbsup: połączony post: :thumbsup:prosze :thumbsup: :thumbsup:prosze :thumbsup: Doublepost = warn. Naucz się czytać regulamin. PS. Skasowałem trzy linijki "emotikonka proszę emotikonka" z drugiego posta. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 . Ja bym na Twoim miejscu sam sobie cos wyskrobal , a nie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Może być taki? Skoro tak ładnie prosiłeś to się pofatygowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie, w jednej trzyma topór, a w drugiej tarczę. Tylko że ta tarcza zakrywa mu pół ręki i całe ciało, dlatego się tak wydaje. smile2.gif A, to tarcza. Myślałem że tułów ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mi się wydawało że rękę ma w kieszeni... a ten tułów,.... znaczy tarcza!... wygląda na tułów XD.. poprostu ten wiking, to chyba dresiarz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 THX bezcenne =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Może być taki? Skoro tak ładnie prosiłeś to się pofatygowałem. Mi się wydawało że rękę ma w kieszeni... a ten tułów,.... znaczy tarcza!... wygląda na tułów XD.. poprostu ten wiking, to chyba dresiarz. Rzeczywiście. Tarcza jak tułów :D (chodzi mi o kolory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Oj tam. Jak kolesiowi nie będzie pasowało, to poprawi. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mi tam pasuje oto mi chodziło :thumbsup: :) :thumbsup: Dzięki :thumbsup: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi