Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Luksor, you suck! To jest przecież kilka minut w Delphi... <_< Mogłeś się bardziej wysilić... :jezor: No co? Ja się dopiero uczę ok. 4 dni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 @Luksor: Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 @Luksor Gościu co to niby jest [ja się nie narzucam bo sam trochę Delphi znam ale tego bym nie umiał]nawet moja gierka [ta sama ale "złożona" ]jest lepsza bo twoja to kliknięcie myszką gierka tutaj https://gmclan.org/up3896.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja się dopiero uczę kilka dni delphi. Jak dasz więcej czasu to mogę zrobić o wiele lepszą grę w GMLu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Arion, wtf? $hit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dobra daje 10 min i ankiete robie @Luksor Mówie ci lepiej było się starać bo odrazu widać że robiłeś to na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W GMie mógłbym cos 100x lepszego zdziełać, ale chciałem zobaczyć co mi wyjdzie w delphi i wyszło to co wyszło :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W delphi zrobiłbyś coś 20x lepszego gdybyś tego nie robił przed chwilą Ankietę na te 2 robię bo ikt się już nie zgłosi z swoją grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi