zalu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam! potrzebuje grafiki do gry strategicznej. 42x42 lecz nic nie stoi na przeszkodzie że by np zamek był większy niż reszta najlepiej żeby grafiki były z takiego rzutu: a to lista: -zamek (murowiany wiadomo) -kasztel(nieco mniejszy od zamku) -punkt racjonowania(tu daję wam wolną rękę) -gospoda (duży dwu piętrowy dom z szyldem) -wieża (drewniana) -dom(drewniany) -spichlerz (wolna ręka :D ) -tartak (taka "leśniczówka" ) -kamieniołom (podobny do tego z "Twierdzy") -kuźnia -mur (lewo,prawo,góra,duł) -ostrokół (lewo,prawo,góra,duł) i to narzazie tyle klimaty średniowieczne nie jestem zbyt wymagający :P EDIT: sorry za dubla ale może by ktoś pomógł Ja pomogę w porządku na forum dając Warna za doubleposta. gnysek A ja połączę posty. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kurcze gdybym miał czas to bym pomógł zresztą ja też napisałem o pomoc na forum i czekam na grafike (choć wątpie że dostane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kurcze gdybym miał czas to bym pomógł zresztą ja też napisałem o pomoc na forum i czekam na grafike (choć wątpie że dostane) to po chuj się afiszujesz i nie na temat...kto mi da warna,kable do boju raport nie parzy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no ludzie dali byście coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi