Arion Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pojedynkują się: 5 osób które się zgłoszą[w zasadzie 4 bo ja sam startuje xD] Temat: extra noobowska rgra Zasady -Gra nie może być profesjonalna ma bęc jak najbardziej w stylu noobka -To nie może być kulka ani Catch the Claun! -Jak zrobicie coś w co się nie da grać to przekrywacie! Porady -nie staraj się bardzo bo przegrasz xD Zakończenie: 1 maja 2008 Ocenia/ją: Będzie sonda na głosowanie Mam nadzieję że będziecie noobować te gry jak nie wiem Lista uczestników Arion ......... ......... ......... ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lol, masz pozwolenie admina/moda? Zgłaszam sie, jak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie było napisane że była potrzebna jeśli była i to przeoczyłem to powiedz i zamknę ten temat! Zamykam Ps. o zgodę zapytałem się Tymona ale jeszcze nie odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi