gorefest Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam. Po usunieciu virsty inspirat czy tam vista pack skasowaly mi sie dzwieki te systemowe,jak sie komputer wlaczy to jest taki dzwiek,jak dymek wyskakuje,error itp. Moglby mi ktos dac swoje dzwieki z C:\WINDOWS\media ?? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzwieki z windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Poszukaj gogli! :bye1: Edycja: W sumie to twoja stara pierze w rzecze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzwieki z windows SpeedyShare = Szit! :angry: Tutaj masz z uploadera: https://gmclan.org/up2791_4_Media.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czyzu nie nabijaj postow bez sensowna trescia. Tux man wedlug mnie speedyshare jest dobry :) a i dzieki Ziomalek za sounds :] -Problem rozwiazany,zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi