Arion Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zapewne wiedzicie że mam na sygnaturce pasek postępu ale z nim mam tak że muszę robić wszystko do fotosika a wy macie jakoś inaczej więc jak zrobić pasek postępu? Bardzo proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lol, obrazki. Albo zajrzyj do tematu: "Postęp naszych gier"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zapewne wiedzicie że mam na sygnaturce pasek postępu ale z nim mam tak że muszę robić wszystko do fotosika a wy macie jakoś inaczej więc jak zrobić pasek postępu? Bardzo proszę! Wcyndalasz wszystko na swój serwer i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Soory ale pasek jest gotowy [dzięki Harvester]i temacik zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi