fervi (Skovv) Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witajcie! Chciałem dorwać konwertera do GM 7 na GM 6, ale mam taki problem, próbując przeglądarką internetową nic się nie dzieje, a zainstalowałem javę, nie wiem jak uruchomić tego konwertera, próbowałem przekonwertowac jednym programem (chodzi o jar na exe) i błąd wyskakuje... Może nie zrobiłem czegoś ważnego? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A przeglądrka obsługuje Jave? I czy wersja javy jest "wystarczająca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 To jest najnowsza Java ze strony Sun Powinna, to Mozilla Firefox ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ale zobacz czy Firefox ją ładuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Firefox nic nie robi, i to jest właśnie głupie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Bo do folderu w którym Firefox trzyma zewnętrzne pluginy trzeba podlinkować plik .so z Javą. Poszukaj w internecie, nawet na stronie Suna chyba jest jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi