OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 witam mam klocek 16x16 i potrzebuje zrobic tak ze jesli pilka spadnie na niego od gory to bedzie vspeed=-5 ale jesli pilka odbije sie od boku to bedzie move_bounce_solid(1) <-- czy jakos tak plz pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Podziel klocek na kilka obiektów? Zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 zapomnialem... to musi byc jeden klocek czy to tak trudno podac kod?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Dlaczego założyłeś dwa takie tematy? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 bo na tamten nikt nie odpowiada mysalem ze w zaawansowanych sie dowiem wiecej ale sie mylilem... chyba nigdy nie dostane odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 bo na tamten nikt nie odpowiada mysalem ze w zaawansowanych sie dowiem wiecej ale sie mylilem... chyba nigdy nie dostane odpowiedzi. Poszukaj gdzieś, ja sam szukałem kiedyś takiego kodu, ale znalazłem inne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 nie mozesz dac linka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Sprawdzaj przy kolizji x i y piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zrobiłem z kilku obiektów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tuzin12 mozesz podac kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi