OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 witam mam problem i musze go rozwiazac: jest sobie klocek 16x16i musze zrobic tak ze jezeli pilka spadnie od gory to bedzie vspeed-5 a jesli odbieje sie od kturegos z bokow bedzie move_bounce_solid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No to se zrob 2 objecty te po bokach i te na dole tym na dole daj GML vspeed=-5 a tamtym po bokach daj GML move_bunce_solid ?????????????????????????????? Edit: Nie wiem czy o to ci chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 GML move_bunce_solid Chyba GML move_bounce_solid ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) lol zrobilem tak z tymi dwoma klockami i mi to nie pasi dlatego mowie!! POTRZEBUJE W JEDYM OBIEKCIE to zrobic! halllo moj problem jeszcze nie zostal rozwiazany pomocy plz!! Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez OriPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi