Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wszystko już praktycznie sprawdzałem... i NIC Mam kolizje niby sie reseteuje lewel ale nie koliduje przy zetknieciu tylko jak najade na obiekt albo jestem kwalek od niego, roznie to jest...;/ Jak to naprawiC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Hmmmm może maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A jeżeli maski co tam powinno byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A jeżeli maski co tam powinno byc? No nałóż je. Najlepiej w kształcie koła, czy tam kwadratu zależy jakie ci potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A mogą być maski z tych spritów co są obiekty?:] jeżeli tak... to maski nic nie dają...;/ Inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tzn pod wpłyem kolizji jedzie czy nie? Daj precisity czy coś teges xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Znaczy to jest tak jak juz dojdzie do kolizji wyskakuje komunikat i sie resetuje room :] Wszystko już próbowałem, zmieniałem origny, depthy, solid, :// i zadnych zmian...:/ proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi