Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Potrzebuje przykładu ruchu ulicznego, działającego na zasadzie pointów, na skrzyżowaniach np. jedzie samochód i ma kolizje z point to losowo wybiera kierunek jazdy :] ... Napisał by ktoś dla mnie?? Oczywiście creditsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jeśli dalej tego potrzebujesz to tu masz przyklad przechodniow, wlasnie tak sie poruszajacych wystarczy przerobic/zmienic sprite'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jeżeli znajdę czas to wykonam ci to wieczorkiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kurde, widziałem gdzieś komplety przykład ruchu ulicznego w którym edycja polegała tylko na dodawaniu dróg. Jak znajdę na dysku wyślę od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zrobie coś jutro, jak nikt nie zrobi ;p Albo znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 tu masz taki przyklad KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jest przykład... a nawet kilka, wystarczy zobaczyć jak to działa, bo to żadna filozofia.. po prostu losowanie kierunku. PS: Dlaczego temat jest "dla zaawansowanych" ...? :huh: Nie przesadziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 https://gmclan.org/up152_11_auto.html Podawałem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi