LionX Dagger Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam chciałem tu zaprezentować jedną z najlepszych gier zrobionych we flesh’u Przez zespół wykwalifikowanych twórców którzy udostępnili ją za darmo http://www.joemonster.org/filmy/8084/Najpr...-gra-na-swiecie (:/ mają podobny team który ja chciałem stworzyć) Ps. zostańcie przy creditsach edit : XDD sorka za początek ci co pierwsze czytali wiedzą o co chodzi XP to było z innego posta lol ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 w komęcie poniżej jest link do najtrudniejszej gry świata, właśnie doszedłem do 10 poziomu, dalej się nieda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja w tamtej grze cierpliwości miałem tylko do 8 levelu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 OMG! To najbardziej nooberska gra na świecie gorsza niż CTC (bo CTC nigdy się nie kończy) :D A jeśli chodzi o najtrudniejszą grą to przeszłem tylko do 2 lvl'a :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No szkoda xD Bo ja nie mam cierpliwości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Rzeczywiście ciekawe napisy końcowe. :) Swoją drogą w opisie jest link do ponoć najtrudniejszej gry na świecie. Całkiem możliwe, bo doszedłem do 7 planszy z 30 i dałem sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A ja nie przeszedłem nawet pierwszej :D Wohoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 To ja przy drugiej planszy najtrudniejszej odpadłem... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Elo. Grałem kiedyś, doszedłem do 10. Teraz do 8, 750 deaths XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Tylko napisy są dobry ,i do tego z nastrojową muzyką ,ale ta gra JEST kawałem XD Gorszej gry flash chyba nie widziałem :Y Co do tej najtrudniejszej - widizałem ją już na cda.pl .Doszedłem tylko do 4 poziomu :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi