fervi (Skovv) Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witajcie! Chce w nowym PowerXware 1.9 (i w PowerXware Business Suite 1.0, jeśli powstanie) w installerze dać updatera tzn. Jeśli w PowerXware dasz Install Supported Programs, to masz listę, a jeśli klikniesz na jakąś pozycję to ma ściągnąć z danego mirrora plik i uruchomić, i mam problem z tym kodem, a mianowicie: execute_shell("z:\usr\bin\wget",openoffice.mirrors.tds.net/pub/openoffice/localized/pl/2.4.0/OOo_2.4.0_Win32Intel_install_pl.exe,-O,H:\PowerXware\Installers\openoffice.exe) execute_shell("l:\openoffice.exe",0); Kod nie działa poprawnie, nie wiem dlaczego ... Pozycja 135: Unexpected Symbol Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 GML execute_shell("z:\usr\bin\wget","openoffice.mirrors.tds.net/pub/openoffice/localized/pl/2.4.0/OOo_2.4.0_Win32Intel_install_pl.exe -O H:\PowerXware\Installers\openoffice.exe") execute_shell("l:\openoffice.exe",0) Sprawdz to, nie jestem pewien czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Działa, close topic Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi