Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Szukam grafiki do gry, a dokładniej: Opis: Człowiek z dwoma pistoletami (po jednym w jednej ręce, a ma ich dwie =D) obrócony w prawo., top-down (z lotu ptaka) Rozmiar: szerokość 80, wysokość 55 Kolory: Ciemno-szary (prawie czarny) ubiór, pistolety srebre Z góry dziękuje, płacę creditsami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A niech zgine : (w gm'ie beda 3 sprity :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To w końcu z lotu ptaka czy top-down? Zdecyduj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dlaczego on jest tylko czarny? Przeróbka tego gościa coponacono? O.o Kolory: Ciemno-szary (prawie czarny) ubiór, pistolety srebre @UP: Top-down i lot ptaka to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No tam masz karabiny,pistolety nawet AK-47 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zrób go trochę jaśniejszego, trochę, zeby głowa, tułów sie odróżniały, bo to wygląda jak plama ;p Zrób go trochę jaśniejszego, trochę, zeby głowa, tułów sie odróżniały, bo to wygląda jak plama ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Copoconaco robil te grafiki :) Do mojej starej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Harvester: mogę zrobić ci kolesia na wzór tego tylko że z dwoma "gunami" jak chciałeś. xP Edit: chyba że nie chcesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Chcę ;p Srebrne jak coś. Edit: Potrzewałbym także kogoś, kto by umiał robić grafiki w takim stylu. Piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 http://img98.imageshack.us/img98/70/koloaaaans0.png :F ja jestem już zajęty jako grafik xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dziwny, ;p Tło się zlewa, nie możesz dać białego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 przecież i tak zaznaczysz transparent. _-_ a poza tym to se wrzuć w painta i weź kubełek >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mogę robic Ci jakies grafiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi