Davka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam pytanko dzisiaj kuzyn ktory ma skuter 49cm3 powiedzail mi ze do jego prowadzenia wystarczy karta rowerowa (sam na takiej jezdzi) i tera moje pytanie czy to prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Chyba Motorowerowa, ja też mam motorower 49cm3 i do jego prowadzenia potrzebna jest karta motorowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tak prawda. Tak myślę słyszałem już takie rzeczy i myślę że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Musisz mieć kartę motorowerową jak nie ukończyłeś 18 lat. Może twojemu kuzynowi się karty pomyliły, bo rowerowa i motorowerowa wyglądają tak samo, różnią się tylko miejscem podbicia stempla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ok dzieks trzeba motorowerowa zdac :( echh <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi