Cobra Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 <_< Potrzebuje jakiegoś silnika 3D :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A od czego jest "Szukaj" (lub Google)? Był temat o silnikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Irrlicht, KingSpace :] To są 2 na jakich pracowałem w GMie. Osobiście polecam Irrlichta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie łaska przejrzeć oficjalne forum, albo dział tutaj który się zwie: Skrypty, przykłady, dodatki, silniki 3D dla GM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A Linka do tego Irrlicht'a to dostane :D EDIT: wlazłem na forum i znalazłem - ale jestem sprytny co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Trudno znaleść,ale gdzieś na forum game makera(tego oficjlanego ;p) znalazłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi