fervi (Skovv) Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witajcie! Mam takie coś, ściągnąłem i zainstalowałem Synaptica, i chce zaaktualizować pakiety, jednak on mi każe odinstalowywać takie pakiety jak bash, grub, kudzu, rpm, passwd... Nie wiem czy mu dać, bo ja nie chce wąchać potem Linuxa od Płyt ... Fęrvi Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A czego się spodziewałeś, skoro chcesz użyć Synaptica na systemie Red Hatowym, gdy ten jest stworzony dla Debianowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Synaptic też jest dla RPM http://rpmseek.com/rpm-pl/synaptic.html?hl...ptic:PN:0:0:0:0 popatrz sobie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tak, ale Synaptic to graficzny frontend do APT, a APT jest dla Debianowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi