OriPL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witam chcial bym zrobic animowany back ground w grze 3D czy ktos wie jak zrobic cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witam chcial bym zrobic animowany back ground w grze 3D czy ktos wie jak zrobic cos takiego? Dawaj sprity za texturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moge ci dac przyklad jak to zrobic w 2d chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to znaczy?? co mam dokladnie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to znaczy?? co mam dokladnie zrobic? Zamiast background_get_texture(bgk) to sprite_get_texture(sprite_index,image_index). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ja dalej nie kpw plz napisz mi na gg 1957156 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 My nie KPW tym bardziej. Jeśli chcesz mieć animowanego backgronda to musisz go rysować ręcznie, albo zmieniać obecnego co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moj probem polega na tym ze jezeli ustawie w roomie bakcground(jakis borazek(z kolorem nie mam problemu)) i wlocze gre to gm sie poprostu nie wyswietla .. wyswietla sie tylko ustawiony kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moj probem polega na tym ze jezeli ustawie w roomie bakcground(jakis borazek(z kolorem nie mam problemu)) i wlocze gre to gm sie poprostu nie wyswietla .. wyswietla sie tylko ustawiony kolor... Teraz kompletnie ciebie nie rozumiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jezu, nie zaznaczyłeś włączenia backgrounda. Dokumentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Eee... OriPL to chyba nie wie co to dokumentacja... Ja mu na początek polecam http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 A potem: http://www.gmclan.org/index.php?artykuly=16 i powinien coś zrobić <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 lol..... zaznaczylem Visible When Room Start.. ustawilem BG i nie dziala gdyby wszystko bylo wporzondku to bym postan ie pisal prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi