M1513Q Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam wszystkich mianowicie chodzi mi o to zeby punkty driftu dodawaly sie po nacisnieciu klawisza w lewo lub w prawo ale tylko wtedy gdy jest wcisniety klawisz w gore, jaki jest na to kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 keyboard_check(key) mam nadzieje ze to miales na mysli piszac "wcisniety w gore" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Juz sobie sam zrobiłem :D xD ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Juz sobie sam zrobiłem :D xD ZAMYKAM Skoro zamykasz to zamknij :P Bezsensowny post i zabawa w moderatora. OJ.... Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi