Crackkk-GM Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witajcie! Niedawno formatowałem komputer... po instalowałem wszystko (Mozilla, sterowniki, Av itd) Chciałem se zainstalować Winampa i mi błąd wyskakuje (nie pamiętam jaki) i nagle komp się resetuje... Chciało zeskanować dysko (CHD...cośtam :P) Zeskanowałem... chodziło dobrze, ale przy ściąganiu plików nie wyświetlało mi się wcale to okienko o nazwie "Pobieranie Plików" (co się pobiera...) Aha i przeinstalowałem mozillę na nowo i tak samo... Może ktoś mi pomóc :crying: ?? Będę bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 odinstaluj mozille - wyczysc wszystkie pozostalosci po niej - i zainstaluj ponownie. Mówiąc mozilla masz na mysli firefoxa 2 oczywiscie :] pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Powiem krótko... nadal to samo... (firefox usuwany z panelu sterowania i folder potem) i jeszcze Your Uninstallerem... (tak samo...) Proszę o pomoc :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 U mnie na starym kompie było zawsze tak, że jak resetowało to wywalało jakiś sterownik. W Windowsie gdzieś tam jest opcja żeby nie resetowało podczas błędu krytycznego czy coś takiego i później z blue screena można wyczytać nazwę pliku sterownika. Nie wiem czy wszędzie tak jest, ale u mnie to się zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Hmmmm... Mi się zdaję, że to przez tą wersję... Na forum MozillaPL.org też mają te same problemy: http://mozillapl.org/forum/about-33866.html ... @edit:Zrobiłem już :D Wystarczyło wejść w dane aplikacji >> Mozilla >> profiles >> ciąg_znaków >> usunąć downloads.rtf i git :P ZAMYKAM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi