Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mam xp i chce zainstalować vistę polecacie? i czy Game Maker 7.0 będzie na niej chodził?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mam xp i chce zainstalować vistę polecacie? i czy Game Maker 7.0 będzie na niej chodził?? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie polecam,chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie polecam,chyba nie A w ogóle trzymasz w łapie vistę, czy tylko tak mówisz, bo usłyszałeś dzieci neo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Trzymam teraz płyte visty w łapie xD i chyba zainstaluje..32 BIT ruszy?? mój komp: AMD Athlon XP 2000+ 1.67 GHz 512 MB RAM Ruszy tak?? tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A ja myślę że ruszy bo jest wersja 32 BIT i takie inne..... ruSZY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A niech będzie i 64-bitowy, ale komputer jest flakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A ja myślę że ruszy bo jest wersja 32 BIT i takie inne..... ruSZY!!!!A wiesz chociaż, co oznacza 32bit <_< A teraz zacytuję siebie. Moje stare powiedzenie... "Vista to zabugowana wersja Win95 z nowoczesnym wyglądem". To tyle w tej sprawie... Edit: Dostrzegam pewien idiotyzm. Dlaczego ty na nas krzyczysz "ruszy!!!" ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A dlaczego nie ruszy?? I NIE JEST FLAKIEM WYPRASZAM SOBIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 "Vista to zabugowana wersja Win95 z nowoczesnym wyglądem". Win95 nie bazuje na kernelu NT, więc to brednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 OMG, flaki z kluseczkami ;p Nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Taka pomoc to zamykam. Aha i wiem że ruszy. I jutro napisze tu posta z visty zobaczycie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jest flakiem ja twój muzg. 1. Vista to shit. 2. GM na niej ruszy (7) 3. Masz za słabego kompa i tyle. A skoro masz zamiar krzyczeć na nas, że ruszy i się jeszcze śmeisz kłócić za przeproszeniam gówniarzu to po cholere nasz pytasz o zdanie? Skoro i tak jesteś pewien, że ruszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi