Wuteng Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tytuł: Little Flame: The Fire Begins! Gatunek: Platformówka Opis: W grze wcielamy się w postać małego niebieskiego (tak, niebieskiego) płomienia. Naszym cele jest spalenie całego lasu, ale to nie będzie takie proste. Naszego płomyczka spotka kilka przygód od starcia ze strażakami po walki z silnymi i niebezpiecznymi hydrantami! ( :P ) Prócz palenia wszystkiego będzie można też użyć innego żywiołu ale o tym przekonacie się sami (w pełnej wersji). Tymczasem do dyspozycji krótka wersja demonstracyjna. Download: Haps! (GMClan up) Rozmiar pliku: 1,73 MB. Autorzy: Programowanie: Markus (AKA wuteng) Fabuła: Markus (AKA wuteng) Grafika: Senga Muzyka: Brak autora ... (instrumentalna wersja znanego kawałka ;) ) Screeny: Do pełnego demka brakuje logo (grafik nie wyrabia xP ). W "pełnej wersji" będzie możliwość zamiany się w 'lodowy płomień' (prawie jak ciekły azot xP ) oraz dodane zostaną bossy (typu zuy i demoniczny gigant hydrant! ). Planuję też większy wybór broni. E: I bym zapomniał, też myślę o opcji multiplayer ... Nie boję się waszych komentarzy xP PS Moja druga pierwsza gra xP ta jest bardziej dopracowana (poprzednia była o kulce, weźcie to pod uwagę xP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wrzuć na inny hosting to pobiore albo na upload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 You are trying to download this file from a member page hosted on Lycos Tripod UK for free: http://members.lycos.co.uk/wuteng/game/lf-tfb.exe Daj na GMClan Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Takie sobie. Płomień zacina sie na ukrytych wejsciach, pozatym przydalyby sie jakies checkpointy, bo wracac na start to zuo. Takie sobie, ważne ze nie o kulce 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Coś jak gra o kulce, z tą różnicą że chodzimy płomieniem. Gra jest niedopracowana, płomień blokuje się na strażakach. Brak dźwięków. Ocena: 2/5 bo gra nie jest o kulce. Dopracuj tę grę, myślę że pełna wersja będzie lepsza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuteng Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dziękuję za te jakże cenne komentarze ^_^ wiem co muszę poprawić, dopracować, na strażakach już się nie zacina xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuteng Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jako że nie widzę opcji "usuń post" to napiszę następny po swoim. Poprawiłem co nieco, dodałem parę poziomów i 'bossa'. Powiedzcie co sądzicie, każda opinia się liczy. @Down: widzę ... ale jakoś nie widzę żeby wyświetlało że dziś dopisałem coś nowego ... bo jeśli nie zauważyłeś tematy nie są odwiedzane po paru dniach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Może i usuń nie widzisz, ale Edytuj widzisz na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi