Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Moje filmy stwozone w GTA przy pomocy frapsa oceniajcie :D http://pl.youtube.com/user/Filmownik5 <----To kanal filmowy-"my TUBE" Edit: To nie sa moje najnowsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nawet fajne ej ja też gram w GTA SA może pogramy multiplayer ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 tragedia,bo filmu to nie przypomina,jakbyś nie wiedział to na stronie z gta są programy do robienia filmów z gry,specjalny mod którym wszystko kontrolujesz i możesz robić specjalne ujęcia, a tutaj tylko kamera jak w grze za plecami i jeszcze ten napis fraps u góry,którego nie rozciągnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 tragedia,bo filmu to nie przypomina,jakbyś nie wiedział to na stronie z gta są programy do robienia filmów z gry,specjalny mod którym wszystko kontrolujesz i możesz robić specjalne ujęcia, a tutaj tylko kamera jak w grze za plecami i jeszcze ten napis fraps u góry,którego nie rozciągnąłeś wiem o tym programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Co w tym fajnego ? koleś łazi z minigunem i wszystkich rozpier*ala... to jest nudne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grela Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 głupie,takie najnormalniejsze granie też tak potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nawet fajne ej ja też gram w GTA SA może pogramy multiplayer ?? :) Mozemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 O ja!Ale nudne!Już lepiej zrób jakieś stunty...www.gtastunt.net.A to co ty nakręciłeś to po prostu granie, a kogo to ciekawi?Nikogo, nie będę oceniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 O ja!Ale nudne!Już lepiej zrób jakieś stunty...www.gtastunt.net.A to co ty nakręciłeś to po prostu granie, a kogo to ciekawi?Nikogo, nie będę oceniał :) Stunty sa pod tym filmikiem z predatorem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi