TOLI Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ej blagam kogos niechmi powie jak sie stwarza ot server chcialbym stworzyc taki server ale nieumiem i kumple terz nie umiom :( wiec prosze kogos zeby przeslal mi na emaila toli13@o2.pl jak sie robi swuj server chcialbym miec taki servcer zeby byc gm master ;] posoba mi sie to prosz episzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 " server chcialbym stworzyc taki server" Yyyy, jaki serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Wogóle lol chyba lepiej zamknąć ten temat bo niedość że raczej zły dział to jeszcze koleś pisać na klawiaturze za dobrze nie umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Niech napisze jeszcze raz, tylko z większymi szczegółami :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No dobra. Już zrozumiałem. Toli chce założyć open tibia server. Do tego musisz mieć zewnętrzne IP, a jak nie masz, to musisz mieć forwardowany port. Wystarczy, że powiesz administratorowi swojej sieci a on już będzie wiedział co zrobić. Jeżeli zaś masz Neostrade, Chello czy coś w tym stylu, że nie ma kontaktu z administratorem, to nie założysz otservera. W następnej kolejności zarejestruj się na forum otfans.net i wejdź do działu: http://otfans.net/index.php?showforum=62 Tam urzęduje Polak o ksywce brave. Poślij mu PM'a z tym pytaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOLI Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 LOL QWA NIEMAM NEOSTRADY NO I CHCE ZALOZYC OPEN TIBIA SERVER NO MJ KUZAJ UMIE ZALOZYC OPEN TIBIA SERVER ALE MU SIE NIECHCE MOWI ZE ZA DURZO ROBOTY ZE TO MORZE POTRWAC Z 2 TYGODNIE A KUMPEL MI MOWI ZE TO MORZNA ZROBIC W 2 DNIE I TERAS ZRUB COS JAK JA NAWET NIEMAM POJECIA JAK TO ZROBIC JA BYM SIE W TYM POGLUBIL NAJLEPIJ JAK BY MI TO ZROBIL KTO CO TAKIE COS ROBIL :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Padaki dostałeś? Nie wrzeszcz i zachowuj się zgodnie z netykietą. Poza tym -> czemu gadasz o serwerze do Tibii skoro to jest forum o GM'ie i tworzeniu gier? Przecie jest kilka polskich for o Tibii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Nic innego tylko dać mu k***a słownik ortograficzny.... :mellow: <_< LOL on ma z 9 lat :f <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Możesz nie przeklinać, Bruce? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no dobra ale to jest żałosne :/:/ ta on nawet dokladnie nie wie o czym to forum zrozumiał słowo GM jako Game Master ehh przecz z takimi noobami !!! Powinno się rozdawać słowniki ortograficzne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Odkopuję ten temat, bo właśnie dzisiaj, po rocznej przerwie dostałem PM'a w sprawie swojej wypowiedzi. A czemu go tu chcę zamieścić? Ano po to byście zobaczyli jak niektórzy potrafią się odwdzięczyć :D Cytuję: :lol2: KURWO NIE WIIESZ CO TO TIBIA I OTS""" No dobra. Już zrozumiałem. Toli chce założyć open tibia server. Do tego musisz mieć zewnętrzne IP, a jak nie masz, to musisz mieć forwardowany port. Wystarczy, że powiesz administratorowi swojej sieci a on już będzie wiedział co zrobić. Jeżeli zaś masz Neostrade, Chello czy coś w tym stylu, że nie ma kontaktu z administratorem, to nie założysz otservera."DEBILU MAM NEOSTRADE I JESTEM GM 5 OTSOW PIZDO DZIKA :angry: :offtopic: PUKNIJ SIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie ma to jak bardzo dobre wychowanie :) Och, po co ja to komentuje? Co zrobić takiemu? Oczywiste jest że przywiązywać do krzesła i stawiać przed włączonym PCtem z jakąś gierką dla 3 latków. Szkoda klikać :] Btw. Od kogo PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Khy, khy, łeeee-TOLI nie przeklinaj!!! (do Ranmusa nic nie mam, broń Boże :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Może i błąd chlapnąłem, ale podziwiam kolesia za wytrwałość. :) @Tymon: PM od Toliego. A co zrobić takiemu? W sumie wpadłem na ciekawy pomysł. Mógłbym pociągnąć z nim rozmowę, trochę socjotechniki i wyciągnać z niego co to za ots'y, a potem skorzystać ze znajomości i mu je zbanować na najpopularniejszych serwisach. Biedaczek by chyba zawału dostał. ;) Ale jednak rozmyśliłem się, bo to by było naciąganie przywilejów i także mogło by się odbić zbyt negatywnie dla list. Nie ma co się tak męczyć z byle powodu. A niech się dzieciak cieszy. Zamykam temat. :) Może mi jeszcze coś na PM'a napisze, mam nadzieję, że nie z kolejnym rocznym opóźnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi