Masgen Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A więc szukałem tego, ale nie znalazlem x| więc przejdzmy do rzeczy :D Chciałbym zrobić na samym początku gry filmik z dialogami ;) czy umiałby ktoś to zrobić albo wytłumaczyć mi jak to zrobić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A więc szukałem tego, ale nie znalazlem x| więc przejdzmy do rzeczy :D Chciałbym zrobić na samym początku gry filmik z dialogami ;) czy umiałby ktoś to zrobić albo wytłumaczyć mi jak to zrobić? :) Ja Ci to z chęcią wytłumaczę: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 oh nie zauwazylem tego ^^ dzieki, a i jeszcze jedno filmik musze sam zrobic tak ? :P (Sry, ze nie robie polskich znakow :D ale jakos nie chce mi sie :) mam nadzieje, ze nie dostane warna ^^ ) EDIT : Show - Pokaz :P aff :P cos mysle dosc sporo bede to robil :D DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA SZYBKA ODPOWIEDZ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a i jeszcze jedno filmik musze sam zrobic tak ? :P Chyba ze komus zlecisz to zadanie , to nie musisz. Przeczytaj sobie co pisze na tym klocku. Show , czyli ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi