fervi (Skovv) Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witajcie! Mam 2 pytania: Jaka jest komenda w stylu execute_shell, która coś uruchamia 2. Mam książkę, w której się nie deklaruje funkcji, ale potrzebne to jest, jak to zrobić? Fęrvi Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Sorki, musiałem odesłać do Google... :) Żeby nie być chamskim to: http://forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=34914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jak uzywasz dev-c++ to wystarczy F9 to odrazu ci exe utworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 1. system("sciezkaprogramu"); 2. Ale co masz na myśli dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 HINSTANCE ShellExecute( HWND hwnd, // uchwyt okna LPCTSTR lpOperation, // operacje na pliku LPCTSTR lpFile, // sciezka do pliku LPCTSTR lpParameters, // parametry wiersza polecen LPCTSTR lpDirectory, // katalog roboczy programu INT nShowCmd // widocznosc okna ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi