M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jak moge sobie dodac obrazek w sygnaturce w formacie .psd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zapisać jako PNG i wstawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Nie mozesz, Admini spiskują i zakazali Ci to robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ok, a ty Yoho daj wreszcie jakies demo twojeg NFS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Nie, to brak obsługi formatu przez przeglądarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 a jak juz zmienilem na png wrzucilem na fotosig i chce zarzucic na sygnaturke to mi wyskakuje jakis blad :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 co do wstawiania: [ img ]adres[ /img ] i musi być bezpośredni adres do obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to na co najlepiej wrzucic ten obrazek, zeby dobrze bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a jak juz zmienilem na png wrzucilem na fotosig i chce zarzucic na sygnaturke to mi wyskakuje jakis blad :( Nie zmieniaj rozszerzenia, tylko zapisz jako PNG. T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ale ja pytam na jaki serwer wrzucic? zeby tu chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 www.google.pl :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ale ja pytam na jaki serwer wrzucic? zeby tu chodzilo Najlepiej wyrzuć to na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na każdy na jaki wrzucisz to będzie dobrze, tylko musisz wiedzieć jak umieścić to w sygnaturze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Najlepiej wyrzuć to na śmietnik Żal mi Cie ..... ale cóż poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi