M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mam taki kod: instance_create(x,y,object1) Chce żeby za object0 pojawial sie objekt1 w postaci lini (połączonych kwadracików) i ten kod dalem w evencie klawiszy (left,up.. itd.) czemu tamten objekt sie nie pojawia co jest zle? EDIT: Sorki za błędy w TemaciE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mam taki kod: instance_create(x,y,object1) Chce żeby za object0 pojawial sie objekt1 w postaci lini (połączonych kwadracików) i ten kod dalem w evencie klawiszy (left,up.. itd.) czemu tamten objekt sie nie pojawia co jest zle? EDIT: Sorki za błędy w TemaciE Jakim kodem łączyłeś liniami? ---------------- Wyję właśnie przy: Foreigner - I Want To Know What Love Is (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 nie łączyłem, ale wydaje mi sie ze to samo by sie łączyło albo poprostu ustawialo przy sobie, tylko dlaczego ani jeden kwadracik sie nie pokazuje? W ostateczności moge dac to co udalo mi sie zrobic, moze mi ktos to przerobi Macie go TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ROTFL. A dlaczego to samo ma się ustawiać liniami? Ściągnąłbym przykład, ale nie chcę czekać 40s. Jest coś takiego jak UploadGMC... albo chociaż coś, na co czekać nie trzeba. Dobrze, że chociaż nie RS '-.- Pozaty: skoro ani jeden się nie pojawia to: a) odznaczyłeś visible B) używasz drawa a ie malujesz sprita c) zały sprite jest przeźroczysty (sądzę, że to właśnie to) d) coś inego zrypałeś. Pozatym: w GM'ie jest taka funckja jak draw_line. Na cholerę zapychać pamięć gry setką obiektów, jeśli możesz namalować linię...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No to jak tak sie na tym znasz to zrob to, ja te tego nie potrafie dlatego napisalem , tam masz to co ja juz zrobilem przerob bedziesz w credits ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi