Davka Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam wszystkich. Chce sobie kupic TABLET ale nie wiem czy to dobry pomysl. Co wy sadzicie o TABLETACH ?? Pomagaje w rysowaniu na kompie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam wszystkich. Chce sobie kupic TABLET ale nie wiem czy to dobry pomysl. Co wy sadzicie o TABLETACH ?? Pomagaje w rysowaniu na kompie ?? Gdyby nie pomagały w rysowaniu, nikt by ich nie produkował i nikt z nich nie korzystał :) PS. Zależy jaki tablet i w jakim celu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 PS. Zależy jaki tablet i w jakim celu :) No zeby w kompie grafike zrobic do gry najbardziej jest mi potrzebny Edit: Bo myszka ciezko oj ciezko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 _^_ Yhm :P Lol :D Tablet to najlepsza rzecz jaką człowiek wymyślił. Polecam Wacom :D bo w sumie to najlepszy ale i najdroższy na rynku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi