zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hej! potrzebuje grafika 3D widok izometryczny. Nie musi być super dobry, ale żeby jak zrobi dom to żeby było widać ze to dom. gra będzie podobna (miejmy nadzieje) do Twierdza deluxe. Dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 3D widok izometrycznySzukam ciemnego światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja się mogę zgłosić... (o ile to będzie tylko domeq) :P @zalu: 3D izometryczny?? O LOL OWN3D! Jak ustawisz kamerę, tak aby to było mniej więcej izometryczne to będzie izometryczne, ja ci zrobię ten domek od dołu a ty se kamerę ustawisz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @Crackkk-GM w czym to robisz GoogleSketchup?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Szukam ciemnego światła. szukam pięknej i mądrej kobiety bez chorych problemów z osobowością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @UP: To niemożliwe, tak jak 3D izometryczna grafika. @Topic: http://img87.imageshack.us/img87/7712/3214ap1.jpg HAHAHA! OBJECTION! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A może chce render modelu 3D dokładnie w rzucie izometrycznym hm? Więc nie mówcie że grafika 3D w rzucie izometrycznym jest niemożliwa, przecież może być gra 3D i kamera izometryczna i co? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @Yoda: A neiprawda. Keidy obrazek zostanie wyrenderowany będzie przedstawiony jako 2D, prawda? Nieważne, w jaki sposób był tworzony. W efekcie finalnym, kiedy wyrenderuje obrazek - ten będzie już 2D :P Po prostu on popełnił błąd, a my się kłócimy, czy to możliwe, czy nie '-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @up: przecież może być gra 3D i kamera izometryczna i co? :> ...i jest widok izometryczny. Poza tym on napisał że szuka grafika 3D, i potrzebuje grafiki izometrycznej więc nie wiem czego się czepiacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 wiem że jak jest 3D to nie morze być izometryczny poprosiłem brata żeby dokończył posta a on tego nie wie crackkk-GM nie tylko domki jeszcze ludzie zwierzęta rośliny i potoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 wiem że jak jest 3D to nie morze być izometryczny poprosiłem brata żeby dokończył posta a on tego nie wie No to w końcu co chcesz, masz 3 odpowiedzi do wyboru: a) modele 3D b) rzut izometryczny 2D c) model 3D wyrenderowny w rzucie izometrycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 wybieram odpowiedź a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Morze jest szerokie i głębokie. Blender + Textury :} Budynek to wysoki prostokąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 to umiem ale chodzi mi głównie o ludzi zwierzęta i rośliny to co pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @Yoda: A neiprawda. Keidy obrazek zostanie wyrenderowany będzie przedstawiony jako 2D, prawda? Nieważne, w jaki sposób był tworzony. W efekcie finalnym, kiedy wyrenderuje obrazek - ten będzie już 2D :P Po prostu on popełnił błąd, a my się kłócimy, czy to możliwe, czy nie '-.- Z twojego twierdzenia wynika, że wszystkie gry 3D są 2D, no bo są wyświetlane na płaskim monitorze. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi