Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Szukam minGW 1.1, bo potrzebuje do instalacji Allegro dla Dev-C++. Może ktoś podać linka albo wysłać jakoś lub co? Bo nigdzie nie ma tego, a jak znajde to link nie działa :[ Z góry dzięki. PS. Jak by co -> pietrus_pan@o2.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Przecież MingW wgrywa się razem z Dev-C++, jak ściągnąłęś ten największy plik (11mb bodajże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Sprawdź tutaj: http://devpaks.org/ Poza tym zdecyduj się w końcu na jakiś tools, a nie przeskakujesz z kwiatka na kwiatek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Oke, przydało się :P Poza tym zdecyduj się w końcu na jakiś tools, a nie przeskakujesz z kwiatka na kwiatek. No co! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Wystarczy paczke dla deva z allegro wgrać i po sprawie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Wgrałem różne paczuszki i wszystko ładnie działa ;) Danke za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Jeżeli już mowa o allegro, to mam pytanko :D . Skąd mogę ściągnąć różne przykłady do allegro i artykuły o nim (po angielsku lub polsku)? Szukałem w internecie, ale oficjalna strona mi nie działa, a jak wpiszę w google allegro, to mi znajduje tylko aukcje na allegro itp. :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A trzeci link od góry to co? Szukałeś po linkach? Pamiętaj, że allegro nie obsługuje czegoś takiego jak akceleracja sprzętowa grafiki. Dlatego nie robię w allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Co do akceleracji sprzętowej, to wiem, ale ja chcę pisać w czymś prostym, bo w C++ nie jestem w poziomie zaawansowanym :P . A co do tamtego linka, to przecież tam są same unity, nie ma przykładów, ale jeszcze poszukam, lecz raczej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Przecież masz w allegro pare przykładów :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Z tej paczki z tej strony Ranmy, mam tylko przykłady do AlMP3 i AlOGG. Do allegro żadnego. EDIT: Jak ktoś mi nie wierzy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi